Van Duinen blij met PEC-transfer: "Zelf gas bijgegeven"

10 juli 2018, 09:46

Het heeft even geduurd, maar Mike van Duinen kan zeggen dat hij speler van PEC Zwolle is. Lange tijd was er getrouwtrek tussen Excelsior en PEC en de transfer is uiteindelijke mede door hulp van Van Duinen rondgekomen.

De aanvaller heeft er zelf veel energie ingestoken. "Eerst hoorde ik dat de transfer niet meer doorging. Vervolgens heb ik Gerard (Nijkamp, technisch directeur, red.) en de trainer een appje gestuurd. Bedankt voor jullie vertrouwen, dat jullie me naar de club wilden halen. Ik had echt het gevoel dat ze er alles aan hadden gedaan. Ik zat op dat moment op het vliegveld, het was het einde van mijn vakantie. De volgende ochtend kreeg ik een berichtje dat PEC toch weer in de race was. Toen heb ik zelf wat gas bijgegeven en is het alsnog rondgekomen", legt hij uit aan Voetbal International.

Van Duinen is zelf met de clubs in gesprek gegaan. "Om ervoor te zorgen dat ze toch nog dichter bij elkaar komen. Daar heb ik zelf het initiatief in genomen", zegt de aanvaller, die ook financieel wat heeft toegegeven. "Dat klopt, ik wilde gewoon heel erg graag dat het rondkwam. Uiteindelijk hebben we allemaal wat water bij de wijn gedaan."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen