De Graafschap toonde geen interesse voor comeback Cavlan

22 juli 2018 – De Graafschap haalde deze zomer Ted van de Pavert en Hidde Jurjus terug naar De Vijverberg voor komend Eredivisie-seizoen, maar de transfervrije en nog altijd in Doetinchem woonachtige Caner Cavlan vertrok naar concurrent FC Emmen. De linkerverdediger annex middenvelder hoorde niets van zijn oude werkgever. "Ik ga de club natuurlijk niet zelf bellen", vertelt hij.

De Graafschap toonde geen interesse voor comeback Cavlan

Tegenover De Gelderlander vertelt Cavlan over zijn transfervrije status. "Ze weten wie ik ben. Ik woon nog steeds in Doetinchem en veel mensen spreken me de laatste tijd aan. Ze snappen niet goed waarom ik bij FC Emmen voetbal en niet bij De Graafschap", legt hij uit. Blijkbaar had zijn oude club geen interesse in Cavlan.  

Via Anco Jansen, eveneens een oude bekende, kwam hij dus uiteindelijk in Drenthe terecht. "Hij vroeg of ik interesse had en zo is het balletje gaan rollen", aldus de man die ooit voor drie ton van De Graafschap naar sc Heerenveen vertrok. Bij FC Emmen bevalt het hem tot dusver goed. "Het leeft enorm, ik geloof dat het stadion al bijna uitverkocht is. Het is voor mij en de club een heel mooi podium om te laten zien dat we op dit niveau thuishoren. Ik denk dat we een aardig elftal hebben dat nog wel eens kan gaan verrassen."

Eredivisie

gerelateerd