El Hamdaoui bergt kicksen op en wordt technisch directeur

25 juli 2018 – Mounir El Hamdaoui is per direct gestopt als speler. Hij start een nieuwe carrière als technisch directeur. De 34-jarige Marokkaan gaat in die functie in zijn vaderland aan de slag bij Al Hoceima, een club die speelt op het hoogste niveau. Beide partijen zijn een contract van één jaar aangegaan, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van Al Hoceima. Deze club speelt in de regio waar zijn ouders wonen.

El Hamdaoui bergt kicksen op en wordt technisch directeur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De move is opvallend, want Ittihad Tanger meldde begin juni dat El Hamdaoui onderweg was naar de landskampioen van Marokko. Sindsdien bleef het is stil en heeft El Hamdaoui in tussentijd besloten zijn kicksen op te bergen.

Na de aanstelling van El Hamdaoui kondigde Al Hoceima direct een viertal nieuwe spelers aan die een link hebben met Nederland: Guy Ramos (voormalig FC Dordrecht, RKC en Roda JC), Mawouna Amevor (speelde bij Go Ahead Eagles en FC Dordrecht), Toni Varela (speelde bij RKC, Sparta en FC Dordrecht), Abdel El Hasanoui (uit de jeugd van Ajax, en speelde voor PEC Zwolle en Jong AZ).

El Hamdaoui kwam in de winterstop van afgelopen seizoen nog terecht bij FC Twente, maar door een blessure mislukte die samenwerking. In een verder verleden speelde de aanvaller onder meer voor Excelsior, Tottenham Hotspur, AZ, Ajax en Fiorentina.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd