Giroud voorkomt met verlenging transfervrij vertrek bij Chelsea

21 mei 2019 – Olivier Giroud is ook volgend seizoen nog speler van Chelsea. De spits heeft het aflopende contract in Londen met één jaar verlengd en vertrekt zodoende niet transfervrij bij The Blues. "We zijn blij dat hij ook volgend seizoen onder contract staat bij Chelsea. Hij moest de afgelopen achttien maanden soms wachten op zijn kans, maar heeft daarna zijn bijdrage geleverd aan het team", aldus Chelsea-directeur Marina Granovskaia.

Giroud voorkomt met verlenging transfervrij vertrek bij Chelsea

Dat heeft Chelsea bekend gemaakt. "Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen Chelsea-speler ben. Ik wilde per se nog een jaar blijven, want ik heb me vanaf het begin hier thuisgevoeld in de Chelsea-familie", aldus de Franse spits, die eerder voor onder andere Arsenal, Montepellier en Grenoble speelde.

Giroud is een vaste waarde bij Chelsea, zowel als invaller als ook als basisspeler. In de Europa League maakte hij dit seizoen tien treffers en is mede topscorer van die competitie: in de finale kan hij bovendien nog afstand nemen van Luka Jovic – die eveneens op tien goals staat. In de Premier League scoorde hij twemaal afgelopen jaar.  

Premier League

gerelateerd