Berusting bij Heracles-coach Wormuth: "Ben trots op de ploeg"

21 mei 2019, 22:00

Heracles Almelo haalde de play-offs om Europees voetbal, maar daar is ook alles mee gezegd. De Almeloërs verloren thuis met 0-2 van FC Utrecht en gingen in de return dinsdag met 3-0 ten onder. Trainer Frank Wormuth weigert echter om negatief te zijn.

Ondanks de ruime nederlaag stond hij met een goed gevoel RTV Oost te woord. "Ik ben trots op deze ploeg. We hebben fantastisch seizoen gehad met een knappe zevende plek. We moeten accepteren dat we in de laatste twee wedstrijden even hebben geroken aan de overwinning, maar die niet gepakt hebben. Utrecht was slimmer en individueel beter en dat konden we met teamwork niet compenseren", vertelt de coach.

Toch kan Heracles uiteraard terugkijken op een goed seizoen, weet Wormuth. De Duitser beseft dat zijn selectie mogelijk deze zomer uitgekleed gaat worden op de transfermarkt. "Als spelers bij een club als Heracles goed presteren, zijn er altijd clubs die ze in de gaten houden. Toen ik hier kwam werd me gezegd dat we spelers moeten laten ontwikkelen en ze verkopen. Als Dalmau 19 doelpunten maakt en er is een club die hem wil hebben, dan ben ik trots om dit seizoen met hem te hebben gewerkt en dan kijken we naar nieuwe spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen