Veendorp schuldbewust: "Weet dat ik niet goed was"

7 oktober 2019, 10:18   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 15:36

Keziah Veendorp kende een vervelende zaterdagavond, want de verdediger van FC Emmen was bij beide treffers van Heracles Almelo – van wie hij er zelfs een op zijn naam kreeg vanwege een eigen goal – betrokken. "Ik weet ook wel dat ik niet goed was", erkende de achterhoedespeler na het duel over zijn eigen rol.

Dat vertelt hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Veendorp had zijn handen meer dan vol aan spits Cyriel Dessers. "Hij zoekt de diepte, duelleert en wil de bal in de kluts meekrijgen", beschrijft de speler van FC Emmen zijn directe opponent. "Hij was ons vaak de baas. Maar dat gold eigenlijk voor heel Heracles."

Ook miste hij soms de steun van ploeggenoten. "Als je een paar spelers hebt die niet lekker in de wedstrijd zitten, moet je elkaar helpen. Misschien zijn we nog niet een team dat de viezigheid voor elkaar opruimt", dacht hij na de 2-0 nederlaag.

Sowieso had Emmen volgens Veendorp wellicht ook iets simpeler moeten spelen. "We hadden met de druk van Heracles vaker voor de lange bal achter de verdediging moeten kiezen. Nu was het vaak voetballen om het voetballen. Dan breng je elkaar in de problemen", zei de man die een week eerder nog de vervanger was van de geschorste Michaël Heylen en nu de geblesseerde Nick Bakker verving.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen