Slot zeer kritisch na winst op Groene Ster: "Het was niet leuk"

19 december 2019, 07:43

Arne Slot beleefde woensdag een avond om snel te vergeten met AZ. De Alkmaarders wonnen op eigen veld met 3-0 van Groene Ster, maar hadden het lange tijd behoorlijk lastig. AZ scoorde pas in de tweede helft en stond bij 0-0 zelfs met tien man door een rode kaart van Jordy Clasie. Arne Slot mokt.

Tegenover het Noordhollands Dagblad uit Slot zijn ongenoegen over de prestatie van zijn team. "Het was niet leuk om naar te kijken en er is geen enkele reden om tevreden te zijn over vanavond'', zei Slot na de wedstrijd. "Totaal niet agressief genoeg. Er waren wel loopacties, maar meestal op een manier van 'als het niet nodig is, dan loop ik maar liever niet'. Tsja, als je geen energie in een wedstrijd steekt is het ook tegen een club uit de Derde Divisie heel moeilijk om te winnen."

Door de rode kaart zal Clasie komend weekend tegen Sparta Rotterdam niet inzetbaar zijn. Dat is een probleem voor AZ, dat achterin ook al Ron Vlaar en Pantelis Hatzidiakos mist. "Ja, dat wordt even puzzelen. Maar we hebben veel goede spelers, dus we gaan het opnieuw oplossen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen