Oosting tevreden feestdagen in: "Crisis een beetje overwonnen"

22 december 2019, 23:51

Joseph Oosting sloot zondag zijn periode als interim-trainer van Vitesse af met een 3-0 zege op VVV-Venlo. De 47-jarige trainer kijkt met een goed gevoel terug op de voorbije drie weken. Dat mag ook, want Vitesse won drie keer, speelde eenmaal gelijk en incasseerde geen enkel tegendoelpunt.

Als tijdelijke vervanger van Leonid Slutsky heeft Oosting puik werk geleverd. "We zaten in een moeilijke periode en we hebben soms wat geluk gehad, maar ik vind echt dat we het prima hebben gedaan", stelt hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Het moment van instappen was voor mij niet makkelijk. Maar we zijn iets anders gaan spelen en daar voelden ze zich prettig bij. We hebben de crisis een beetje overwonnen en dat hebben ze echt zelf gedaan."

Oosting begon met een 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord aan zijn tijdelijke klus. Daarna werd er gewonnen van FC Twente (3-0), ODIN '59 (4-0) en VVV-Venlo (3-0). Door de zeges in de competitie is Vitesse gestegen naar de zesde plaats. "Leuk, maar we zijn pas op de helft van de competitie. Ik vind het mooi dat we daar staan, maar dat moet ook aan het eind van de rit. Daar hoort Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen