Peters is echte clubman bij Willem II en denkt aan verlengen

31 december 2020, 09:06

Jordens Peters knokte zich in 2019 terug in het elftal van Willem II na een zware blessure en is inmiddels niet meer weg te denken uit het basisteam. In totaal speelde hij al 222 wedstrijden voor de club en het einde van de samenwerking is nog niet in zicht. Sterker nog, Peters denkt aan het verlengen van zijn contract.

Dat hij op 222 wedstrijden staat voor de club, vindt hij bijzonder. "Daarmee kom je toch in een rijtje met de echte clubmensen", beseft de aanvoerder in het Brabants Dagblad. "Zo voelt het ook, vanaf het moment dat ik hier ontvangen ben. Willem II is een mooie en leuke club, die nog steeds in ontwikkeling is. 2019 was voor iedereen natuurlijk een heel leuk jaar." Willem II haalde de bekerfinale en sloot de eerste seizoenshelft af als nummer vier van de Eredivisie.

Peters kampte lange tijd met een zware knieblessure, maar knokte zich overtuigend terug. "Ik heb er zelf altijd hoop op gehouden dat ik op een bepaalde manier terug kon komen", legt hij uit. "Dat het nu zo geweldig gaat komt ook door de spelers om me heen. Verdedigen is samenwerken. Er staat een uitstekend blok en met Sebastian Holmén kan ik het heel goed vinden."

Aflopend contract

Peters beschikt over een aflopend contract bij Willem II. Hij heeft aan zijn zaakwaarnemer laten weten dat verlengen zijn eerste optie is. "Want de club is altijd heel netjes naar mij geweest." Volgens hem heeft Willem II inmiddels de eerste gesprekken gestart. "Die gesprekken zullen in januari weer verder gaan. Het gevoel van beide kanten is goed", aldus de 32-jarige verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen