Willem II-smaakmaker Llonch overweegt bij te tekenen

7 januari 2020, 08:00

Pol Llonch overweegt om bij te tekenen bij Willem II. De middenvelder heeft na dit seizoen een aflopend contract in Tilburg, maar heeft het dusdanig goed naar zijn zin, dat een langer verblijf zeker niet uitgesloten is. De eerste gesprekken zijn zelfs al gestart. "Ik sta er in principe heel positief tegenover. Met mijn familie is het plan besproken. Zij zijn gelukkig in Tilburg en zou er geen bezwaar tegen hebben."

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad. "Sinds mijn komst is Willem II alleen maar vooruit gegaan. Nog verder doorgroeien met de club zou ook prachtig zijn", vindt Llonch, voor wie nog geen concrete belangstelling is. "Willem II is goed voor jonge spelers. Daniel Crowley en Fran Sol maakten een sprong. Nu staat er weer een heel jonge voorhoede die het goed doet. Ze krijgen al het vertrouwen van de oudere spelers. Meewerken aan zo'n proces is ook heel dankbaar."

Toch is ook een vertrek nog niet helemaal uitgesloten, voor de middenvelder die Willem II twee zomers geleden ophaalde bij het Poolse Wisla Krakow. "Mijn droom is nog steeds een topclub in een topleague. De Spaanse competitie trekt me, maar Engeland ook", aldus Llonch, die eerder speelde voor de Spaanse clubs L'Hospitalet, Espanyol B, Girona FC en Granada B.

Als de Spanjaard komende zomer zou vertrekken, dan incasseert Willem II in elk geval nog wel een transfersom. Bij zijn komst tekende hij namelijk een contract voor drie seizoenen (na de huidige jaargang nog één te gaan) in Tilburg, mogelijk wordt die verbintenis dus opengebroken en verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen