FC Groningen laat Benschop thuis: interesse voor de spits

8 januari 2020, 08:16   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 09:03

Charlison Benschop staat vermoedelijk voor een vertrek bij FC Groningen. Er is concrete interesse voor de aanvaller en hij is om die reden niet mee op het trainingskamp van de ploeg van Danny Buijs. Dat hij eerder afgelopen week ziek was, speelde ook mee, toch lijkt hij te vertrekken.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Benschop was volgens FC Groningen de laatste dagen ziek, maar bevestigt ook de interesse in de dertigjarige spits. Hoewel hij in de Eredivisie zeventienmaal in actie kwam voor de winterstop, lijkt hij de concurrentiestrijd met Kaj Sierhuis en talent Joel Asoro te hebben verloren: in de laatste zeven duels was hij hoogstens invaller.

Benschop streek deze zomer transfervrij neer bij FC Groningen, nadat zijn contract bij het Duitse FC Ingolstadt afliep. Eerder stond hij onder contract bij onder andere Fortuna Düsseldorf, De Graafschap, AZ en RKC Waalwijk. In het hoge noorden maakte hij drie goals en gaf hij twee assists in in totaal negentien officiële duels.

Ziektegevallen

Ook Marco van Duin en Samir Memisevic ontbreken in het Limburgse Horst: het duo kampt met (de gevolgen van) griep. Vanuit FC Groningen onder-19 zijn daarom verdediger Thomas Poll, middenvelder Tomas Suslov en aanvaller Remco Balk meegenomen door Buijs, die met zijn elftal woensdag oefent tegen SV Rödinghausen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen