PSV'er Pereiro schermt ook met interesse van Aston Villa

16 januari 2020, 09:30   Bijgewerkt: 16 januari 2020, 09:40

Gastón Pereiro vervolgt zijn loopbaan mogelijk tóch in Europa. De aanvaller van PSV was hard op weg naar het Amerikaanse FC Cincinnati van Ron Jans, maar staat ook in de belangstelling van Aston Villa. De Uruguayaan geeft er naar eigen zeggen de voorkeur aan om – indien mogelijk – op de Europese velden te blijven voetballen.

Dat vertelt hij tegenover het radiostation. "De kans op de MLS is nog wel het grootste, maar ik zou graag doorgaan met voetballen in Europa", aldus Pereiro, die anders dan PSV communiceerde ook volop gelooft in een overgang naar Aston Villa. "Mijn zaakwaarnemer spreekt met hen over een aanbieding."

Paco Casal, Pereiro's zaakwaarnemer, was volgens het Eindhovens Dagblad naar de Verenigde Staten afgereisd om de laatste plooien glad te strijken. Dat is nog geen abc'tje, want in deze fase van de onderhandelingen liep PSV van de zomer nog een Pereiro-transfer mis. Casals eisen blokkeerden namelijk een transfer naar Spartak Moskou. Mogelijk werkt de belangenbehartiger dus ook nog een aan overgang naar de Premier League.

Lees ook: 'PSV en FC Cincinatti zijn rond; bal ligt nu bij Pereiro'

PSV kan alleen deze maand nog een transfersom vangen voor Pereiro, aangezien hij een aflopend contract heeft in Eindhoven. De stylist uit Uruguay zou zelf ook willen vertrekken met het oog op de aanstaande Copa America. Bij Cincinatti staat Ron Jans als trainer aan het roer en is Gerard Nijkamp de directeur. Bij de nummer achttien van de Premier League treft de PSV'er onder andere oud-Ajacied Anwar El Ghazi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen