'Cavani is klaar met reserverol en uit op transfer naar Madrid'

20 januari 2020, 10:48

Edinson Cavani wil vertrekken bij Paris Saint-Germain. Dat heeft sportief directeur Leonardo laten weten. De all-time topscorer van de Franse topclub kan sinds de komst van Mauro Icardi niet meer rekenen op een basisplaats en heeft geen zin meer in een reserverol. Atletico Madrid bracht al een bod uit.

Zondagavond won PSG met 0-1 van Lorient in het Franse bekertoernooi. Cavani zat niet bij de wedstrijdselectie en na afloop ging sportief directeur Leonardo in op de zaak rondom de Uruguayaan. "Hij heeft gevraagd of hij mag vertrekken. Wij gaan kijken naar de situatie, maar ik kan niet precies zeggen hoe dit gaat uitpakken. Het is een lastige parket. Atletico Madrid heeft een eerste bod uitgebracht, maar die hebben wij niet geaccepteerd", zei hij tegenover de Franse media.

PSG kocht Cavani in de zomer van 2013 voor maar liefst 55 miljoen van Napoli. In Parijs groeide hij uit tot de all-time topscorer van de club, maar sinds de komst van Mauro Icardi is hij op het tweede plan geraakt. De Uruguayaan beschikt over een aflopend contract, waardoor deze transferwindow de laatste mogelijkheid is voor PSG om nog wat aan de spits over te houden. Volgens verschillende Franse media heeft de spits zelf zijn zinnen gezet op een vertrek naar Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen