FC Groningen ontbindt contract Pohl (23) per direct

30 januari 2020, 12:16

FC Groningen is definitief verlost van Jannik Pohl. Het contract van de Deense aanvaller is donderdag namelijk per direct ontbonden, waardoor hij een transfervrije status geniet. Zijn verbintenis liep nog tot en met 2021 door in het hoge noorden, maar hij had geen enkel sportief perspectief meer en mag daarom vertrekken.

"Soms is er sprake van een mismatch tussen club en speler. Voor zowel FC Groningen als Jannik is zijn verblijf bij ons niet geworden wat we er beiden van hadden verwacht", licht technisch directeur Mark-Jan Fledderus toe. "Dan moet je tot een oplossing zien te komen en die hebben wij op deze manier gevonden. Wij danken Jannik voor zijn bijdrage aan de club en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière."

Pohl werd voor de winterstop al verhuurd aan AC Horesens in Denemarken, het land dat hij in 2018 verliet om bij FC Groningen te gaan voetballen. Hij speelde in totaal acht officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden, waarin hij één keer scoorde. Mogelijk is Polh niet de enige spits die vertrekt voor het einde van de transfermarkt, ook is er nog altijd Franse interesse voor Kaj Sierhuis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen