Amrabat kan zijn geluk niet op na prachtige transfer in Italië

1 februari 2020, 10:46

De loopbaan van Sofyan Amrabat neemt een bijzondere wending. De 23-jarige middenvelder kon niet uitblinken bij Feyenoord en Club Brugge, maar maakt in Italië een prachtige stap. Hij verruilt Hellas Verona voor liefst twintig miljoen euro voor Fiorentina.

In De Telegraaf doet de Marokkaanse middenvelder zijn verhaal. "Uiteindelijk heeft de eigenaar van Fiorentina me in een aantal persoonlijke gesprekken overtuigd. De club heeft een prachtig plan en wil een zeer sterk team bouwen." Er waren nog wat kapers op de kust voor de club uit Florence. "Welke jonge jongen kan zeggen dat hij wordt begeerd door Napoli, AC Milan, Inter, Atalanta en Fiorentina?"

Wie hem na zijn Nederlandse periode uit het oog is verloren, zal zijn wenkbrauwen gefronst hebben. Bij Feyenoord stond hij na zijn komst van FC Utrecht vaker op de reservelijst dan op het veld en ook zijn periode bij Club Brugge was geen succes. Van oud zeer is desondanks geen sprake. "En ik ben nog steeds verguld dat Feyenoord me haalde. Natuurlijk is het daar niet geworden wat ik ervan hoopte. Maar ik zeg altijd: je verliest nooit, je wint of je leert. En dat heb ik bij Feyenoord zeker gedaan."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen