'Bayern München gaat voor Dest, transfer bespreekbaar voor Ajax'

7 februari 2020, 23:12   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 23:21

Ajax dreigt Sergino Dest te verliezen aan Bayern München. De Duitse kampioen werd afgelopen maand nog de deur gewezen, maar is vastbesloten komende zomer alsnog zaken te doen. Voor Ajax is een transfer dan ook bespreekbaar en gaan de onderhandelingen ook de goede kant op, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen transferwindow haalde Bayern met Alvaro Odriozola een andere rechtsback, maar de Spanjaard wordt gehuurd van Real Madrid.

Bayern München zou met een bod van twintig miljoen euro op de stoep hebben gestaan. Omdat Ajax tussentijds geen spelers wil laten gaan, kreeg Der Rekordmeister een duidelijke 'nee' te horen van Marc Overmars. Echter geeft Bayern de hoop niet op. Volgens de ochtendkrant wil de Bundesliga-koploper alsnog zaken doen voor een zomertransfer. Dat kan wat Ajax betreft, maar wel tegen de juiste prijs.

Akkoord in zich

Beide clubs zouden elkaar, op enkele miljoenen na, al genaderd zijn. Vermoedelijk komt men uit op een bedrag van rond de 26 miljoen euro. Naar verluidt zette Overmars in op 30 miljoen euro. Zelf lijkt Dest, die in september zijn Ajax-contract verlengde tot medio 2022, de overstap ook wel te zien zitten. Ajax moet nog goedkeuring geven voor onderhandelingen tussen club en speler.

Vanuit het niets brak Dest dit seizoen door bij Ajax. De Nederlandse Amerikaan verdrong Noussair Mazraoui op de rechtsbackpositie. Ook Nederland en de Verenigde Staten streden dit seizoen om zijn diensten. Na wikken en wegen gaf Dest de voorkeur aan een interlandcarrière voor Team USA, waarvoor hij ook al drie interlands speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen