'Kans op Bayern-transfer zeer groot voor revelatie Dest'

11 februari 2020, 09:09   Bijgewerkt: 11 februari 2020, 10:04

De Telegraaf kwam met het nieuws dat Sergino Dest in de belangstelling staat van Bayern München en ook het Algemeen Dagblad weet van de Duitse interesse in de Amerikaan. De negentienjarige verdediger staat serieus in de belangstelling van de Duitse recordkampioen. Een transfer in de zomer lijkt aanstaande.

Eind januari maakte Bayern de interesse in Dest voor het eerst duidelijk bij Ajax. De Eredivisie-koploper gaf direct aan dat een winterse transfer niet tot de opties behoort. Bayern richt het vizier nu op een zomerse transfer en heeft al een bod van twintig miljoen euro neergelegd in Amsterdam. Dat is afgewezen door Ajax, maar de kans lijkt groot dat de clubs elkaar spoedig wel zullen vinden in een transfersom van rond de 25 miljoen euro. Dest ziet de transfer zelf wel zitten en bracht vorige week al een kort bezoek aan de club.

De Amerikaan speelde dit seizoen tot dusver 27 wedstrijden voor Ajax. De interesse van Bayern in hem gaat terug tot afgelopen zomer, toen de verdediger bij het WK onder 20 jaar in Polen aandacht trok met zijn spel. De Verenigde Staten haalden toen de kwartfinales. Na dat toernooi kwam Dest in goede vorm terug bij Ajax waar hij zich ook direct weer kon laten zien. Bayern heeft een voorliefde voor aanvallende backs en ziet dat Dest daar goed bij past.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen