Haps kon transfer maken: "Blijkbaar sta ik er toch nog goed op"

12 februari 2020, 08:33

Hoewel Ridgeciano Haps kampte met een blessure, kon hij vorige maand een transfer maken. Ook afgelopen zomer stonden clubs voor de linksback van Feyenoord in de rij. "Blijkbaar sta ik er toch nog goed op bij clubs, want er was inderdaad veel interesse", aldus de verdediger.

"Maar ik wil het hier bij Feyenoord laten zien. Dan is een wedstrijd in Jong Feyenoord een begin. De omstandigheden mogen dan niet inspirerend zijn, ik voetbal gewoon erg graag. Dus ook op dinsdagmiddag tegen Jong NAC", zegt Haps tegen het Algemeen Dagblad, nadat hij na drie maanden blessureleed zijn rentree maakte bij Jong Feyenoord.

Haps heeft zijn basisplaats bij Feyenoord niet zomaar terug. Tyrell Malacia doet het goed en is ervoor Dick Advocaat weinig reden om te wisselen. Haps: "Malacia doet het inderdaad goed, maar ik heb het in de periode daarvoor ook vaak laten zien. Ik ken de trainer al van onze gezamenlijke periode bij AZ, ik weet wat hij verlangt van een back. Ik zal nu moeten laten zien dat ik er weer klaar voor ben. Via de trainingen en hopelijk snel via een invalbeurt. Ik ben wel iemand die snel weer zijn niveau kan bereiken als ik er even uit ben geweest."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen