'Ongelukkige Álvarez wil in de zomer vertrekken bij Ajax'

2 maart 2020, 07:50

Édson Álvarez is hard op weg naar de uitgang bij Ajax. De middenvelder annex centrale verdediger is zijn basisplaats verloren bij de Amsterdammers en wil de komende zomer daarom graag vertrekken. De miljoenenaanwinst van afgelopen jaar heeft nog niet kunnen imponeren, desondanks is er veel belangstelling voor de Mexicaan.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Álvarez is ongelukkig bij Ajax en mist het vertrouwen van trainer Erik ten Hag volgens de ochtendkrant. In de winterstop waren LA Galaxy en Tottenham Hotspur geïnteresseerd in zijn diensten, maar wenste Ajax niet mee te werken aan een vertrek. Een transferwindow eerder betaalde Marc Overmars nog liefst vijftien miljoen euro voor de speler. 

Lees ookÁlvarez hoopt op kans centraal achter: "Ben ik voor gehaald"

De Mexicaan hoopt komende zomer dat het anders is, omdat hij nog altijd ongelukkig is in Amsterdam. Álvarez begon onder Ten Hag op het middenveld, maar kon daar te weinig imponeren en ook centraal achterin maakte hij geen onuitwisbare indruk, waardoor op hij op de bank terechtgekomen is. In totaal kwam hij dit seizoen tot 21 optredens, waarin hij tweemaal scoorde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen