'Stam enige overgebleven kandidaat voor Cincinnati'

14 april 2020, 08:46

Jaap Stam is de enige overgebleven kandidaat voor de trainersvacature bij FC Cincinnati. Dat beweert Johan Derksen. De Amerikaan Dominic Kinnear stond ook nog op het lijstje om Ron Jans op te volgen bij de MLS-club. Echter zou de huidige assistent-trainer van Los Angeles Galaxy niet de voorkeur hebben.

Kinnear bewees zich in het verleden door twee keer (2006, 2007) kampioen te worden met Houston Dynamo. Voor Stam spreekt in het voordeel dat hij general manager Gerard Nijkamp kent vanuit zijn periode bij PEC Zwolle. "Financieel is er nog niet gesproken, maar volgens welingelichte bronnen is hij als enige kandidaat overgebleven", vertelde Derksen bij Veronica Inside. "Ik denk dat dit een goede tussenstap is voor hem. Cincinnati zou erg leuk zijn voor hem."

Lees terug: 'Stam blijft met Amerikaan topkandidaat bij Cincinnati'

Wat Maikel van der Werff betreft, is Stam van harte welkom. De verdediger speelt sinds vorige zomer voor Cincy. "Stam ken ik nog van PEC Zwolle, waar hij als assistent werkte. Volgens mij is het een goede trainer, ik zou het leuk vinden als hij komt", zegt Van der Werff tegen de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen