'Steeds meer clubs noteren Henk Veerman op hun lijstje'

23 april 2020, 17:56

Clubs staan in de rij voor Henk Veerman. Naast Charleroi hebben ook andere ploegen uit België de 29-jarige spits van St. Pauli in het vizier. Zij kunnen rekenen op concurentie vanuit de (2.) Bundesliga en het Engelse Championship.

Dat meldt Voetbal International. Daarnaast hoopt St. Pauli naar verluidt dat Veerman zijn contract wil verlengen. Het contract van de oud-speler van FC Volendam en sc Heerenveen loopt nog een seizoen door bij de Duitse cultclub. St. Pauli wil serieus mee gaan doen om promotie naar de Bundesliga en daarom wil de Nederlandse trainer Jos Luhukay zijn landgenoot niet kwijt.

Lees ook: 'Veerman op lijstje van Belgische verrassing Charleroi'

Het zorgt ervoor dat de Volendammer deze zomer voor een belangrijke beslissing staat. Ook een terugkeer naar Nederland blijft een optie. In de laatste dertien wedstrijden voor St. Pauli scoorde Veerman acht keer. "Henk heeft het geweldig naar zijn zin in Hamburg en de club is tevreden. Dat is wat waard, al heeft hij als voetballer natuurlijk ook zijn dromen en ambities", aldus zijn zaakwaarnemer Niels van Duinen tegen VI.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen