Gisteren gemist: Fer langer bij Feyenoord, interesse in Weghorst

30 juni 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 29 juni.

'Fer blijft Feyenoord trouw, Botteghin vertrekt en Conteh in beeld'

Feyenoord en Leroy Fer zijn eruit: de dertigjarige middenvelder blijft de Rotterdammers trouw. Club en speler waren lang in gesprek over een nieuw contract. Met Eric Botteghin is technisch directeur Frank Arnesen niet tot een akkoord gekomen. Het lijkt erop dat de verdediger transfervrij vertrekt uit De Kuip. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/369178/feyenoord-aast-op-conteh-20-van-sankt-pauli/,_blank,Daarnaast hoopt Feyenoord Christian Conteh van Sankt Pauli aan te trekken.]

Bijzondere deal wereldkundig: Arthur en Pjanic ruilen van club

De ruildeal tussen Arthur en Miralem Pjanic is in kannen en kruiken. De Braziliaanse middenvelder verruilt Catalonië aan het eind van dit seizoen voor Turijn, waar hij gaat spelen voor Juventus. Voor de 30-jarige zit aan het eind van het seizoen een avontuur in Camp Nou in het vat. Dat maken beide clubs wereldkundig.

'Arsenal en Newcastle denken aan komst van Weghorst'

Wout Weghorst kan zijn seizoen beloond zien worden met een droomtransfer naar de Premier League. Arsenal en Newcastle United hebben een oogje op de 27-jarige spits van VfL Wolfsburg. De voormalig speler van Heracles Almelo en AZ, die in Duitsland nog voor drie seizoenen vastligt, zou circa 35 miljoen euro moeten kosten.

Valencia zet trainer Celades alweer aan de kant, ook technisch directeur vertrekt

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Valencia haar trainer ontslagen. De club van Jasper Cillessen ziet het niet langer zitten in Albert Celades, die in september Marcelino opvolgde. Van de laatste dertien officiële wedstrijden onder Celades, werden er maar twee gewonnen. De nederlaag van zondag in de derby tegen Villarreal (2-0) werd de druppel. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/369187/grote-chaos-valencia-ook-technisch-directeur-vertrokken/,_blank,Een paar uur na het ontslag van Celades vertrok ook de technisch directeur].

FC Utrecht pakt door en huurt Hoogma nog een seizoen

Justin Hoogma speelt ook aankomend jaar voor FC Utrecht. De club huurt de jonge verdediger voor nog een seizoen van TSG Hoffenheim, dat hebben beide clubs via de officiële kanalen bevestigd. Technisch directeur Jordy Zuidam is blij met de huurdeal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen