Gisteren gemist: Feyenoord haalt Antonucci, Leipzig wint in CL

14 augustus 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 13 augustus.

'KNVB raakt succesoach Wiegman kwijt aan Engeland'

De KNVB gaat Sarina Wiegman kwijtraken. Eerder deze week werd al gemeld dat de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen de topkandidaat was bij de Engelse bond en dat is inderdaad gebleken. Sky Sports pakt donderdagavond uit met het nieuws dat Wiegman vrijdag gepresenteerd zou kunnen worden in Engeland. Volgens het medium is een deal dichtbij.

ADO Den Haag in diepe rouw door overlijden jeugdspeler Wang

Tragisch nieuws uit Den Haag: ADO-jeugdspeler Kairan (Max) Wang is op vijftienjarige leeftijd overleden. De jeugdspeler van de Hofstedelingen is bij een tragisch ongeval op slechts vijftienjarige leeftijd plotseling om het leven gekomen. 'We zijn in diepe rouw en spreken de grootst mogelijke vorm van steun uit aan de familie en nabestaanden van Max', meldt ADO.

Feyenoord koopt Antonucci en stalt hem bij FC Volendam

Zoals verwacht heeft Feyenoord de komst van Francesco Antonucci afgerond. De 21-jarige Belgische aanvallende middenvelder stapt over van AS Monaco en tekent voor vier jaar in Rotterdam, met een optie op een extra seizoen. Hij wordt direct verhuurd aan FC Volendam.

Ajax vernedert FC Utrecht voor rust, Labyad blinkt uit met hattrick

Na de klinkende 6-1 overwinning op RKC Waalwijk heeft Ajax ook in de tweede oefenwedstrijd van de campagne uitgehaald tegen een competitiegenoot. FC Utrecht werd voor rust te kijk gezet en werd maar liefst met 5-1 verslagen. Bij het duel waren voor het eerst sinds de coronacrisis weer eens fans aanwezig in de Johan Cruijff ArenA.

Fris Leipzig via vechtmachine van Simeone naar halve eindstrijd

In navolging van Paris Saint-Germain heeft ook RB Leipzig zich geplaatst voor de halve finales van de Champions League. Zonder Timo Werner, die door zijn transfer naar Chelsea niet meer voor de club wilde uitkomen, won de fris spelende ploeg van Julian Nagelsmann met 2-1 van Atlético Madrid. De beslissende goal viel in de slotfase. Een zeer knappe prestatie van Leipzig dat pas elf jaar bestaat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen