'Ter Stegen wil niet verlengen, opwaardering wel mogelijk'

7 september 2020, 08:02

Marc-André Ter Stegen wordt ook onder Ronald Koeman ongetwijfeld de eerste keeper van FC Barcelona zodra hij hersteld is van zijn blessure. Maar de vraag is wel, voor hoelang? De Duitser heeft een in 2022 aflopend contract en wil wel praten over een nieuwe verbintenis, maar dan alleen over (verbeterde) voorwaarden. Een verlenging zit er voorlopig niet in.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. 'Ter Stegen blijft een van de meest gewilde spelers in de huidige selectie van Barça', weet het dagblad. Desondanks is de keeper door voorzitter Josep Bartomeu bestempeld als [a,www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370273/bartomeu-bespreekt-toekomst-messi-suarez-en-ter-stegen/,_blank,onverkoopbaar] deze zomer, maar onder andere Juventus zou zich hebben gemeld voor de Duitser toen Gianluigi Buffon met pensioen leek te gaan.

Ter Stegen weigerde om af te reizen naar Turijn, waarna Wojciech Szczesny in februari een nieuw contract kreeg tot en met 2024. Omdat Ter Stegen's contract afloopt in 2022, zal FC Barcelona hem mogelijk moeten verkopen. Ook Chelsea - dat op zoek is naar een nieuwe doelverdediger - wordt namelijk al langer gelinkt aan de goalie.

Lees ookTer Stegen bevestigt voorlopig einde van Barça-onderhandelingen

Momenteel heeft hij een clausule van 180 miljoen euro in zijn contract staan, wat hem deze zomer onverkoopbaar maakt. Dat is volgend jaar anders, als Ter Stegen nog wat moet opleveren. Ook Internazionale wordt gelinkt aan Ter Stegen, die de start onder Ronald Koeman moet missen vanwege een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen