'Barcelona wil Dest huren bij verkoop van back Semedo'

16 september 2020, 14:29

Ajax-back Sergino Dest staat weer in de picture in Catalonië. De verdediger werd eerder al concreet aan FC Barcelona en Bayern München gelinkt en na een stille periode rondom zijn persoon, laait het weer op. Ronald Koeman zou de back willen huren van de Amsterdammers, om hem later alsnog blijvend over te nemen. Nelson Semedo zou voor dat scenario wel moeten vertrekken.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. Door de slechte financiële situatievan de Catalanen is een koopdeal niet mogelijk, maar is het wel aannemelijk dat FC Barcelona graag spelers wil verkopen. Semedo bijvoorbeeld, voor wie sluimerende belangstelling is. De inkomsten die daarvoor binnenkomen, kunnen gebruikt worden om Memphis Depay alsnog te halen.

Volgens het medium zou Koeman willen proberen om Dest te huren van Ajax, met een koopoptie in de zomer van 2021. Barcelona heeft al langer een oogje op Dest, Koeman zou hem ook graag willen hebben, zelfs boven de uit La Masía komende Héctor Bellerin van Arsenal. Bovendien is de Ajacied nog goedkoper ook.

Lees ookTwijfels over Dest: "Niet iedereen binnen Bayern overtuigd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen