'Ter Stegen gaat contract bij FC Barcelona tóch verlengen'

13 oktober 2020, 09:58

FC Barcelona heeft de gesprekken met Marc-André Ter Stegen over een nieuw contract toch weer opgestart en vermoedelijk met succes. De onderhandelingen met de geblesseerde Duitser liepen eerder spaak, maar er zou nu toch weer een akkoord zijn bereikt. Ter Stegen gaat vermoedelijk tot en met 2025 bijtekenen en kan een kleine salarisverhoging tegemoet zien.

Dat schrijft het Spaanse SPORT en ook El Mundo Deportivo althans. De financiële eisen waren het probleem bij de eerdere onderhandelingen tussen Ter Stegen en FC Barcelona. Hij zou een van de best betaalde spelers van de selectie willen worden in Catalonië, terwijl de clubleiding hem geen riante verhoging wilde geven. Er is een middenweg gevonden: eerst krijgt Ter Stegen er een beetje bij en in zijn laatste twee jaar maakt hij nog een grote stap in het salarishuis.

Lees ook: 'Ter Stegen wil niet verlengen

De contractverlenging wordt vermoedelijk een van de laatste klusjes van preses Josep Bartomeu, die vol onder druk staat en een motie van wantrouwen heeft gekregen van de achterban. Desondanks houdt hij de sluitpost vermoedelijk wel langer in Camp Nou. Neto (31) is de stand-in die een goede indruk maakt bij de afwezigheid van Ter Stegen, maar is geen serieuze concurrent voor Ter Stegen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen