Liverpool mogelijk transfermarkt op: "Het ziet er ernstig uit"

29 januari 2021, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Liverpool gaat zich in de slotdagen van de winterse transferwindow mogelijk nog roeren op de transfermarkt. De spoeling achterin bij The Reds was al akelig dun en is alleen nog maar dunner geworden. Joël Matip viel donderdag tijdens de topper tegen Tottenham Hotspur (1-3) uit met een blessure, terwijl Fabinho vanwege lichte klachten helemaal ontbrak.

Liverpool eindigde de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur met Jordan Henderson en Nathaniel Phillips als centrale verdedigers. Henderson is van origine middenvelder, terwijl Phillips eigenlijk nog nauwelijks ervaring op het hoogste niveau heeft. Vorig seizoen speelde de Engelsman op huurbasis bij VfB Stuttgart in de 2. Bundesliga.

Virgil van Dijk en Joe Gomez zitten al langer in de lappenmand en komen daar voorlopig nog niet uit, waardoor trainer Jürgen Klopp op dit moment achterin weinig te kiezen heeft. "Als je een centrumverdediger kent die voor een redelijke prijs beschikbaar is en de kwaliteiten beschikt die wij nodig hebben, laat het me dan weten", zei Klopp woensdag tegen BT Sport.

"We zijn ermee bezig, maar het gaat erom dat we het juiste doen en de juiste speler aantrekken. Het is ongelooflijk wat er in onze achterste linie gebeurt, een heel vreemde situatie. We zullen zien wat we kunnen doen, maar vanavond heeft niet geholpen. Het ziet er ernstig uit", doelde hij op de blessure van Matip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen