'Mbappé wil weg bij PSG en aast op transfer naar Real Madrid'

8 april 2021, 17:25

Kylian Mbappé heeft volgens Spaanse media de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De 22-jarige aanvaller zou de leiding van Paris Saint-Germain hebben laten weten dat hij zijn in 2022 aflopende contract in de Franse hoofdstad niet gaat verlengen. Mbappé wil PSG het liefst deze zomer nog verlaten.

Mocht het nieuws kloppen dat Mbappé zijn vertrekwens heeft uitgesproken, dan zal Paris Saint-Germain hem deze zomer moeten laten gaan om nog wat aan hem te verdienen. Real Madrid lijkt de belangrijkste gegadigde om de pijlsnelle aanvaller los te weken bij de Franse grootmacht. De naam van Mbappé zingt al jaren rond in de Spaanse hoofdstad en de speler zelf zou bovendien zijn zinnen hebben gezet op een transfer naar De Koninklijke.

Naast Mbappé is naar verluidt ook Erling Haaland in beeld zijn bij Real Madrid. De vader van het Noorse fenomeen en zaakwaarnemer Mino Raiola waren onlangs in Spanje voor een onderhoud met de Madrileense club. Ook spraken zij met FC Barcelona. Het is geen geheim dat de naam van Haaland heel hoog op het verlanglijstje van Barça voorzitter Joan Laporta prijkt. Het geld klotst in Barcelona echter niet bepaald tegen de plinten, waardoor het nog maar de vraag is of een speler als Haaland haalbaar is voor de club van trainer Ronald Koeman.

Mbappé maakte in 2017 de overstap van AS Monaco naar Paris Saint-Germain en is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van de Franse grootmacht. Dit seizoen maakte de ster tot nu toe 32 doelpunten, waarvan acht in de Champions League. Twee daarvan maakte hij woensdag in de titanenstrijd tegen Bayern München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen