'Strijd om Messi barst los: PSG doet aanbieding'

27 april 2021 – Paris Saint-Germain heeft zich bij het management van Lionel Messi gemeld om de Argentijnse superster naar Frankrijk te halen. Volgens Marcelo Bechler van TNT Sports Brasil heeft Messi zelfs al een contractvoorstel in beraad. Messi is nog altijd transfervrij op te pikken na dit seizoen, maar heeft ook een aanbieding van FC Barcelona op zak. 

'Strijd om Messi barst los: PSG doet aanbieding'

PSG heeft Messi een fraai aanbod gedaan: de linkspoot kan een contract tot de zomer van 2023 tekenen, inclusief een optie voor een extra seizoen. In dat geval zou Messi nog tot zijn 36ste in de wereldtop acteren. In Parijs kan Messi een flink salaris ontvangen: naar verluidt kan het financieel geplaagde FC Barcelona bij lange na niet mee in die prijscategorie.

Afgelopen zomer leek Messi al in moordend tempo op weg anar de uitgang bij FC Barcelona, nadat hij ruziede met het bestuur. Ronald Koeman slaagde er als nieuwe coach alsnog in Messi in Camp Nou te houden. Achteraf zal Koeman daar blij mee zijn: Messi was dit seizoen in La Liga al 25 keer trefzeker. Daarmee heeft hij een belangrijk aandeel in de hernieuwde titelkansen voor de club.

FC Barcelona heeft momenteel de beste papieren in strijd om het landskampioenschap. De vader van Messi, die zijn belangen behartigt, ging deze maand al met het bestuur van de Catalaanse grootmacht om de tafel. 

Eredivisie

gerelateerd