Keeper Room vindt Vitesse-vacature 'zeer interessant'

28 april 2021 – Vitesse moet na het vertrek van Remko Pasveer op zoek naar een nieuwe doelverdediger voor de komende jaren. Nadat eerder Jay Gorter werd gelinkt aan de vacature in het doel van de Arnhemmers, is ook de voorganger van Pasveer geïnteresseerd: Eloy Room (32). "Als Vitesse zich meldt, is dat zeer interessant."

Keeper Room vindt Vitesse-vacature 'zeer interessant'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De doelman van Curaçao stapte in 2017 van Vitesse over naar PSV, terwijl Pasveer de omgekeerde weg bewandelde. Nu de ervaren sluitpost (37) naar Amsterdam vertrekt, is er in Arnhem weer een vacature onder de lat. Hoewel Room het in Amerika goed naar zijn zin heeft bij de Columbus Crew, houdt hij de verrichtingen van Vitesse wel in de gaten. "Ik zit hier goed op mijn plek, maar als Vitesse komt zal ik dat zeker overwegen. Vitesse blijft mijn club", stelt hij tegenover De Gelderlander.

"Ik ben nu alleen bezig met Columbus", vervolgt Room, die nog tot en met december van dit kalenderjaar onder contract staat in Amerika en voor wie dus een transfersom betaald moet worden in de zomer. "Maar soms kun je een bod niet weigeren. Ik zie wel wat er gebeurt." Tot dusver speelde hij 155 wedstrijden in het eerste elftal van de Arnhemmers.

Lees ook'Clean sheet-koning Gorter geniet belangstelling Vitesse'

Dat Pasveer op zijn 37ste nog de overstap maakt naar Ajax, snapt Room overigens goed. "Best verrassend, maar ik begrijp hem volledig. Als Ajax komt, zeg je niet snel 'nee'." Met zijn huidige MLS-club is Room als Amerikaans kampioen de komende tijd ook actief in de Zuid-Amerikaans Champions League: in de nacht van woensdag op donderdag staat hij tegenover het Monterrey van Vincent Janssen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd