Lachende Wijnaldum wil Barça-transfer niet bevestigen

30 mei 2021, 16:27

Alles wijst erop dat Georginio Wijnaldum op zeer korte termijn een contract gaat tekenen bij FC Barcelona, maar helemaal rond is de deal nog niet. Zelf hield de middenvelder tegenover ESPN de kaarten nog voor zijn borst.

Wijnaldum is transfervrij na zijn vertrek bij Liverpool en kan dus gratis overstappen naar Camp Nou, waar voor hem een contract voor drie jaar klaarligt. ESPN vroeg hem of ze hem al konden feliciteren. "Nee, ik denk het niet", reageerde de international lachend. "Nee, ik kan er niets over zeggen. Echt helemaal niks? Nee, nog niet."

Dat er spoedig nieuws zal komen, is volgens Wijnaldum wel logisch en zeker. "Het komt er wel aan dat ik voor een club ga voetballen, ja", zei hij. "Maar er is nu eigenlijk geen nieuws. In het voetbal kan het alle kanten op. We zullen het zien, ik ben net zo benieuwd als jullie."

Wijnaldum werd ook geconfronteerd met het feit dat Barcelona in Lagos, waar Oranje op trainingskamp is, een medische keuring wil regelen. De speler ontkende dat echter. "Ik krijg al het nieuws door van jullie."

Lees ook'Wijnaldum wordt gekeurd bij Oranje en tekent tot 2024'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen