Feyenoord moet streep zetten door twee begeerde spitsen

2 augustus 2021, 00:30   Bijgewerkt: 1 augustus 2021, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 1 augustus.

Botman verslaat Wijnaldum: Lille pakt PSG ook in Supercup

Het sterrenensemble van Paris Saint-Germain heeft de eerste gevoelige tik van het seizoen geïncasseerd. De Franse grootmacht leed in strijd om de Trophée des Champions een 1-0 nederlaag tegen Lille. Daarmee troefde de regerend landskampioen Lille, waar Sven Botman net als afgelopen seizoen basisspeler was, opnieuw PSG af in strijd om een hoofdprijs.

'Geertruida wil 1,8 miljoen verdienen', Haps strijdbaar

Lutsharel Geertruida en Feyenoord hebben vooralsnog geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract van de verdediger. De door twee Russische clubs begeerde clubs wilde een van de grootverdieners worden in Rotterdam-Zuid, maar Feyenoord is daar voorlopig niet van plan om aan mee te werken. Het aanbod van de club en de wens van de speler liggen ver uit elkaar.

'Genoa zet vol in op de komst van Sam Lammers'

De wegen van Sam Lammers en Atalanta Bergamo gaan mogelijk scheiden. De oud-spits van PSV maakt deze zomer hoogstwaarschijnlijk op huurbasis de overstap naar Genoa, waar de Nederlandse aanvaller zal hopen op meer speeltijd. In Genoa moet hij de opvolger worden van de naar AS Roma vertrokken Eldor Shomurodov.

Deze ploegen kunnen Nederlandse teams loten in Europa

PSV, AZ, Vitesse en Feyenoord gaan maandagmiddag in de koker voor de loting van de Europese toernooien. PSV komt te weten wie het in de volgende ronde van de Champions League kan treffen als het van FC Midtjylland wint, terwijl Feyenoord de mogelijk volgende opponent voor de Conference League leert kennen. Ook AZ (Europa League) en Vitesse (Conference League) kunnen zich vast voorbereiden. Deze ploegen kunnen de Nederlandse teams maandagmiddag loten.

'Zirkzee negeert Feyenoord en kiest voor België'

Joshua Zirkzee vervolgt zijn loopbaan in de Belgische Jupiler Pro League. Alleen details scheiden de twintigjarige spits nog van een tijdelijke overstap naar RSC Anderlecht, weten diverse Belgische media en Voetbal International. In Brussel gaat de jonge aanvaller op zoek naar speeltijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen