Duitse en Spaanse media zien aanwijzing voor vertrek Haaland

16 december 2021, 08:25   Bijgewerkt: 16 december 2021, 08:48

Erling Haaland zou komende winter wel eens kunnen vertrekken bij Borussia Dortmund. Het Duitse Sport1 vermoedt zelfs dat zijn uitgaande transfer al vast staat. Dit werd geconcludeerd na afloop van de 3-0 competitiezege op hekkensluiter Greuther Fürth. 

In dat duel was Haaland zelf twee keer trefzeker (Malen maakte de andere), maar het ging het Duitse medium om de opvallende actie na afloop van de wedstrijd. Toen maakte de spits namelijk in zijn eentje een ereronde langs de 15.000 aanwezige supporters. Aangezien het de laatste thuiswedstrijd van 2021 was voor Dortmund, werd gesuggereerd dat hij wellicht afscheid nam van de achterban. 

Het medium schreef daarbij dat de actie van Haaland tot veel onvrede en irritatie zorgde bij andere aanwezigen. Ook de spelers zouden zijn 'Ego-Ehrenrunde' hoofdschuddend hebben aangezien. Het medium benoemde dat het wel vaker gebeurt dat Haaland in zijn eentje het publiek bedankt, maar niet dat hij vervolgens wegblijft bij het feestje dat zijn teamgenoten vierden.

Spaanse media

Ook in de Spaanse media is de actie van Haaland opgevallen. De spits werd de afgelopen tijd immers veelvuldig gelinkt aan FC Barcelona en Real Madrid. Mundo Deportivo sprak van een 'raadselachtig gebaar' en Marca noemde het een 'mysterieus afscheid'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen