Wie wint de eerste Klassieker van dit seizoen? Zet in bij Bet365

18 december 2021, 19:00   Bijgewerkt: 17 december 2021, 17:01

Dit weekend staat de eerste Klassieker van dit seizoen op het programma. De belangen zijn daarbij groot. Ajax ging als gedoodverfde titelkandidaat het seizoen in, maar vooralsnog heeft Feyenoord evenveel punten. Winnen de Rotterdammers in De Kuip? Dan kan dat jou bij Bet365 liefst 4.33 keer je inzet opleveren!

En dat zou zomaar kunnen, want Feyenoord-trainer Arne Slot verloor nog nooit een topduel. Geloof jij dat Ajax een einde maakt aan die reeks? Daarvoor staat een quotering van 1.75. Houden de ploegen elkaar - net als op de ranglijst - ook op het veld in evenwicht, dan levert dat je 3.80 keer je inleg op. Wil je meespelen, maar heb je nog geen account? Die kun je hier aanmaken. Nieuwe klanten krijgen een bonus tot 100 euro. 

Clean Sheet

Kijken we naar de laatste edities van de Klassieker, dan is Ajax de duidelijke favoriet. De laatste vier ontmoetingen met Feyenoord wonnen de Amsterdammers allemaal, en zelfs zonder ook maar een doelpunt tegen te krijgen. Voor een nieuwe clean sheet van de ploeg van Erik ten Hag, staat een odd van 3.25.

Topscorersstrijd

Voor drie spelers speelt er tijdens deze Klassieker nog een extra prestigestrijd. Sébastien Haller, Bryan Linssen (allebei tien treffers) en Guus Til (negen) voeren namelijk de topscorersranglijst aan. Komen zij ook vandaag tot scoren? Voor een goal van Haller staat een quotering van 1.90, voor Til is dat 3.20 en bij een treffer van Linssen kun je liefst 4.00 je inzet terugkrijgen.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen