Italiaanse media: deal tussen Onana en Inter nadert finishlijn

2 januari 2021, 16:14   Bijgewerkt: 2 januari 2021, 16:20

Inter hoopt de komst van André Onana spoedig af te ronden. De Italiaanse topclub sloot enkele weken geleden al een mondeling akkoord met de doelman uit Kameroen, die spoedig gepresenteerd zal worden. Onana geldt bij de regerend landskampioen en koploper als de gedoodverfde opvolger voor Samir Handanovic.

Volgens CalcioMercato nadert de deal tussen Inter en Onana inmiddels de finishlijn. De Kameroener mag sinds 1 januari vrij onderhandelen met clubs over een transfervrije overstap in de zomer, omdat hij over een aflopend contract beschikt bij Ajax. Onana en de club zullen binnenkort met elkaar om tafel gaan om de laatste plooien glad te strijken.

De verwachting is dat het nog wel enkele dagen of weken duurt voordat Inter de transfer aan zal kondigen. Tot die tijd blijft Onana tweede keuze bij Ajax, achter Remko Pasveer. Onana maakte na zijn dopingschorsing onlangs zijn rentree onder de lat. Tegen Benfica stond hij negentig minuten tussen de palen en maakte hij een uitstekende indruk.

De aanstaande scheiding tussen Ajax en Onana doet menig supporter van de Amsterdammers pijn. De doelman was een van de beste en meest geliefde spelers van de Ajacieden, maar na zijn dopingschorsing besloot hij zijn contract niet te verlengen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen