'Utrecht shopt bij Bayern en ontvangt miljoenen voor jeugdspeler'

29 januari 2022, 10:49

FC Utrecht gaat zich komende zomer versterken met een speler van Bayern München. De twintigjarige Taylor Booth verkast na dit seizoen transfervrij naar de subtopper, zo bevestigen buitenlandse bronnen aan het Algemeen Dagblad. Hij zou recent zijn jawoord hebben gegeven aan de Domstedelingen.

De twintigjarige Booth werd in 2019 overgenomen van Real Salt Lake, maar slaagde er nooit in om door te breken in de hoofdmacht. Hij speelde voornamelijk zijn wedstrijden bij de beloftenploeg op het derde niveau. De Amerikaans jeugdinternational speelde slechts één wedstrijd in het eerste elftal van de topclub: tijdens de DFB Pokal.

Tegenover de komst van Booth staat waarschijnlijk het vertrek van Denso KasiusSky Sports meldt dat Bologna verregaande interesse heeft in rechtsachter Kasius. De negentienjarige back, die voor zijn verhuurperiode aan FC Volendam uitkwam voor Jong FC Utrecht, zou een bedrag van rond de 2,5 miljoen euro moeten opleveren.

Kasius maakt momenteel veel indruk bij Keuken Kampioen Divisie-koploper FC Volendam. Daar is hij tot het einde van het seizoen gestald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen