PSV-icoon Nilis vindt nieuwe job en gaat aan de slag bij KRC Genk

10 maart 2022, 18:48

PSV-icoon Luc Nilis heeft een nieuwe job gevonden. De voormalige topschutter die jarenlang werkzaam was in Eindhoven gaat per komende maandag aan de slag bij KRC Genk. Bij de Belgische topclub krijgt de oud-aanvaller een rol in de jeugdopleiding. De 56-voudig international van België kampte in het verleden met hevige gokverslaving.

Nilis was eerder actief als spitsentrainer van PSV (2006-2011 & 2014-2018) en had ook een rol in de technische staf van VVV-Venlo. Sinds 2021 is hij actief als hoofdcoach van het Belgische Belisia Bilzen SV, iets dat hij blijft combineren met zijn kersverse rol als spitsentrainer in de talent academy van KRC Genk.

"Genk is een topclub met een geweldige jeugdacademie. Ik kijk ernaar uit om met die aanvallende talenten aan de slag te gaan, met hen aan details te werken en hen zo naar een hoger niveau te brengen", reageert de opgetogen Nilis op de clubsite van de Belgische topclub over zijn nieuwe baan. 

Bekijk ook: Nilis verrast Boskamp in live-uitzending

Bij KRC Genk is men dolblij met de komst van spits, die bekend stond om zijn traptechniek. "Met Luc Nilis halen we een echt Limburgs voetbalicoon naar onze club. In het verleden hadden we al enkele gesprekken, en ik ben blij dat we nu gaan samenwerken", reageert Dimitri de Condé, de head of football van KRC Genk. "Ik heb zelf nooit iemand gezien met een betere traptechniek dan Luc." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen