Belgen stellen teleur in Ierland, Engeland knokt zich naar zege

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 maart 2022 – Niet alleen Oranje komt vanavond in actie tijdens deze interlandperiode. Ook andere WK-gangers zoals België, Engeland en Zwitserland lieten zich gelden. Onze Zuiderburen deden dat echter niet bepaald overtuigend, terwijl de Engelsen wel wonnen.

Belgen stellen teleur in Ierland, Engeland knokt zich naar zege

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ierland - België 2-2
Zonder de echte supersterren wisten de Belgen niet te winnen op bezoek bij Ierland. Bondscoach Roberto Martínez gebruikt deze interlandperiode om bankzitters en jonge spelers in actie te laten komen. Onder meer Thibaut Courtois, Romelu Lukau en Kevin Debruyne zitten daarom niet bij de selectie. De B-garnituur kon niet met een zege van het veld stappen in Dublin.

Na twaalf minuten opende Michy Batshuayi nog wel de score namens de bezoekers. Die treffer werd later in de eerste helft echter alweer ongedaan gemaakt door Chiedozie Ogbene. Hans Vanaken leek de Belgen na de thee alsnog aan een 1-2 overwinning te helpen. In de slotfase bepaalde Alan Browne de uitslag toch nog op 2-2. Aanstaande dinsdag speelt België tegen Burkina Faso.

Engeland - Zwitserland 2-1
Aan de zijde van Engeland kwam wel gewoon een aantal topspelers in actie. Tegen WK-ganger Zwitserland was dat in de eerste helft echter niet te merken. In Wembley Stadium namen de bezoekers, die de Italianen in de WK-kwalificatie achter zich hielden, verrassend een 0-1 voorsprong. Breel Embolo knikte halverwege het eerste bedrijf knap raak in de verre hoek.

Dat leek ook de ruststand te worden, maar daar stak Luke Shaw een stokje voor. In de blessuretijd van de eerste helft kegelde de verdediger van Manchester United de bal snoeihard tegen de touwen: 1-1. Na de thee ging Engeland op zoek naar de overwinning en die kwam er uiteindelijk ook. Na een handsbal mocht Harry Kane vanaf de stip voor zijn 49e interlanddoelpunt zorgen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd