Willem II 'not amused' over Landzaat, maar vindt opvolger

3 april 2022, 13:57

Denny Landzaat (45) is toch ook vertrokken bij Willem II. De assistent-coach van de Tilburgers werd al gepresenteerd bij Al-Taawon, maar in Brabant wist men zaterdagavond nog van niets. Nog geen twaalf uur na die mededeling zou er inmiddels toch een akkoord zijn bereikt over een vertrek en is de opvolger in de persoon van Reinier Robbemond al gevonden.

Willem II baalt behoorlijk van de onrust rond Landzaat, die in 2021 met Fred Grim mee naar Tilburg kwam. Die oefenmeester moest het zinkende schip enkele weken geleden verplicht verlaten, evenals technisch directeur Joris Mathijsen. Landzaat bleef echter wel aan, maar werd eerder deze week plots gepresenteerd in Saudi-Arabië als assistent van John van den Brom.

Bij Willem II wist daar niets van, maar is inmiddels wel op de hoogte gebracht. Volgens het Brabants Dagblad is de club onaangenaam verrast en not amused met het verrassende nieuws. Landzaat was op zijn beurt juist weer verbolgen over het feit dat zijn werkgever niet wilde meewerken en hem aan zijn in 2023 aflopende contract wilde houden. Omdat er met Robbemond razendsnel een opvolger gevonden werd, ging Willem II alsnog overstag. 

Robbemond werd recentelijk ontslagen als hoofdtrainer van De Graafschap, waar hij na een goede start zichzelf 'in een isolement' zou hebben geplaatst met zijn manier van werken. Eerder was hij ook actief als assistent-coach bij Maccabi Tel Aviv, PSV en Willem II, waar hij ook een korte periode de baas was als interim-trainer. Hij gaat in Tilburg samenwerken met Kevin Hofland. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen