Weghorst deelt afwezige Van de Beek keiharde degradatietik uit

6 april 2022, 22:24

In de schaduw van de grote Champions League-kanonnen heeft Burnley woensdagavond een mokerslag uitgedeeld aan het Everton van Donny van de Beek. Wout Weghorst en zijn teamgenoten wonnen met 3-2, waardoor beide ploegen nog maar één punt verschillen. Daarmee worden de degradatiezorgen van Everton alleen maar groter.

Met Weghorst in de spits nam Burnley het op tegen Everton, waar Van de Beek nog altijd ontbrak wegens een blessure, die hij vorige wedstrijd opliep in de warming-up. Everton moest winnen om afstand te nemen van de onderste drie plekken, maar kwam al binnen een kwartier spelen op achterstand. Nathan Collins was daarvoor verantwoordelijk.

Vervolgens kwam Everton met een beetje hulp van de arbitrage weer terug in de wedstrijd. Sterker nog, het kwam zelfs op een voorsprong door twee benutte strafschoppen van Richarlison, waarvan zeker de tweede wat makkelijk gegeven was. Na een uur spelen bracht Jay Rodriguez Burnley weer op gelijke hoogte en nadat Weghorst tien minuten voor tijd het veld moest ruimen, ging de thuisploeg er ook nog met de zege vandoor.

Matej Vydra kwam in de ploeg voor de Nederlander en was direct heel belangrijk met de beslissende assist op matchwinner Maxwel Cornet. Burnley blijft weliswaar door de zege op plek 18 staan (directe degradatie), maar ziet nummer zeventien Everton (veilige plek) tot op een punt naderen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen