Excelsior wil komende zomer opnieuw aankloppen bij Feyenoord

5 juni 2022, 17:50

Excelsior hoopt komend seizoen opnieuw te kunnen beschikken over Marouan Azarkan. In gesprek met RTV Rijnmond bevestigt technisch directeur Nick Kersten dat de kleine aanvaller in beeld is om ook komend seizoen voor creativiteit te zorgen bij de promovendus.

Kersten wil niet alleen Azarkan behouden. Ook de van AZ gehuurde Kenzo Goudmijn is in beeld om in Rotterdam-Kralingen te blijven. De middenvelder begon het seizoen nog als huurling bij Sparta, maar vertrok daar na een halfjaar en maakte de overstap naar Excelsior. Daar knokte hij zich al snel in de basis. Goudmijn droeg zodoende bij aan de promotie naar de Eredivisie.

Dat Excelsior komend seizoen weer op het hoogste niveau speelt, maakt de club interessant voor spelers. Reuven Niemeijer en Siebe Horemans beschikten over een aflopend contract, maar gaan met de club in gesprek over een langer verblijf. Dat geldt ook voor Nathan Tjoe-A-On. Volgens het Algemeen Dagblad nadert de back inmiddels een akkoord met Excelsior.

Voor Mats Wieffer en Thijs Dallinga is veel interesse. "We willen hen dolgraag behouden. We zijn erg tevreden over deze selectie. Dallinga en Wieffer hebben dit succes ook bewerkstelligd, maar de realiteit is dat deze jongens dusdanig goed zijn dat zij een stap hogerop willen maken", aldus Kersten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen