Uitweg dient zich aan voor in ongenade geraakte Hilterman

20 juni 2022 – Helmond Sport wil Jeredy Hilterman volgens BN De Stem een uitweg bieden. De 24-jarige aanvaller heeft door eigen toedoen geen toekomst meer bij NAC Breda, de club die in januari nog grof geld voor hem betaalde. Een overstap is om twee redenen echter niet eenvoudig.

Uitweg dient zich aan voor in ongenade geraakte Hilterman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hilterman transfereerde een half jaar geleden voor een kwart miljoen euro van FC Emmen naar NAC. Een stap die hij - zo bleek een aantal maanden later - achteraf liever niet had gemaakt. Tijdens het kampioensfeest van Emmen verscheen Hilterman op het podium om in de microfoon te zeggen dat hij 'ook maar een mens is' en 'een fout heeft gemaakt'.

NAC was niet gediend van de uitspraken van Hilterman en zette hem uit de selectie. De club uit Breda was op dat moment nog verwikkeld in de strijd om plaatsing voor de play-offs om promotie/degradatie. Hilterman kwam in de laatste wedstrijden van het seizoen niet meer in actie. Hoewel de schorsing voorbij is, zijn de speler en club inmiddels op elkaar uitgekeken. Helmond Sport zou zomaar de nieuwe werkgever van Hilterman kunnen worden.

Voor de komst van Hilterman moet Helmond Sport echter wel diep in de buidel tasten. NAC wil een deel van zijn investering namelijk terugzien. Bovendien kan het 'vorstelijke' salaris van de aanvaller een probleem vormen. Het ambitieuze Helmond Sport, dat de wens heeft uitgesproken om binnen drie jaar te promoveren naar de Eredivisie, onthoudt zich van ieder commentaar.

Veel aanwinsten
Hoewel de transfermarkt officieel nog niet open is, heeft Helmond Sport al de nodige spelers aangetrokken. Elmo Lieftink, Bram van Vlerken, Gabriël Culhaci, Marcus Scholten, Flor Van Den Eynden en Martijn Kaars zijn reeds gepresenteerd, terwijl Dylan van Diepen waarschijnlijk ook komt en Gaétan Bosiers, Jarno Lion en Jules Houttequiet naar verwachting nog een seizoen worden gehuurd van KV Mechelen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd