Götze krijgt bij presentatie vragen over PSV en WK in Qatar

28 juni 2022 – Mario Götze denkt nog niet aan deelname aan het WK in Qatar. De middenvelder, die dinsdag officieel werd gepresenteerd door Eintracht Frankfurt, wordt volgens Duitse geruchten in de gaten gehouden voor een hernieuwde oproep. Götze is daar naar eigen zeggen niet mee bezig.

Götze krijgt bij presentatie vragen over PSV en WK in Qatar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is belangrijk dat ik beter word en dat we als team goed presteren", zei de Duitser op de persconferentie, gevraagd naar of zijn terugkeer in de Bundesliga ook een comeback in de nationale ploeg gaat betekenen. "Dat zit niet in mijn hoofd. Ik heb wel met de bondscoach (Hansi Flick, red.) gesproken over deze transfer. Hij steunde dit besluit."

Götze geldt in Duitsland voor eeuwig als held, nadat hij in 2014 de winnende goal maakte in de WK-finale tegen Argentinië. De oud-speler van Bayern München en Borussia Dortmund speelde 63 interlands voor de nationale ploeg. Daarin was hij zeventien keer trefzeker.

Götze is blij dat hij twee jaar geleden de keuze maakte om bij PSV aan de slag te gaan. "Het heeft me in veel opzichten een stuk verder gebracht", aldus de middenvelder. "Nieuwe stadions, een andere taal en een ander spelsysteem. We speelden regelmatig in een 4-3-3-formatie, dat is in het Nederlandse voetbal cultuurgoed. Ik heb me ontwikkeld."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd