'Arsenal en Ajax volgende week om de tafel over Martinez-transfer'

2 juli 2022 – Ajax gaat volgende week met Arsenal praten over Lisandro Martinez. De Londenaren zijn samen met Manchester United in een serieuze concurrentiestrijd beland om de handtekening van de verdediger. De Amsterdamse club blijft inzetten op vijftig miljoen euro, maar dat bedrag is nog niet geboden.

'Arsenal en Ajax volgende week om de tafel over Martinez-transfer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op dit moment hebben de Red Devils de beste papieren, weet The Athletic. Dat zou mede komen door Erik ten Hag, die met de verdediger samenwerkte bij Ajax en hem nu naar Old Trafford wil halen. De trainer denkt dat Martinez de ploeg naar een hoger niveau kan tillen. Vorig seizoen kreeg Manchester United maar liefst 57 doelpunten om de oren. Simpelweg te veel voor een topclub. De Argentijnse mandekker zou volgens de oefenmeester een oplossing kunnen zijn.

De beleidsbepalers van United zouden momenteel 45 miljoen euro willen betalen voor de voetballer. Daarbij zou het gaan om een vast bedrag van 41 miljoen euro, dat door bonussen nog op kan lopen. Ajax wil echter vijftig miljoen euro hebben en heeft dus nog geen akkoord bereikt met de club. Daardoor blijft ook Arsenal hopen op zijn komst. Beide clubs denken namelijk dat een persoonlijk akkoord geen enkel probleem gaat opleveren.

Arsenal deed tot dusver twee biedingen. De eerste was 25 miljoen euro en werd meteen naar de prullenbak gewezen door Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Daarna kwam er een tweede bod dat vijftien miljoen euro hoger was. Ook dat was niet genoeg, maar de Londenaren geven nog niet op. Martinez kwam in 2019 voor circa acht miljoen euro naar de Johan Cruijff ArenA.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd