Brobbey spreekt zich uit over interesse Ajax en Man United

11 juli 2022, 11:42

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Brian Brobbey ligt, maar als het aan de aanvaller zelf ligt tekent hij bij Ajax. Manchester United wordt alleen een optie als de onderhandeling tussen RB Leipzig en de Amsterdammers te veel tijd in beslag nemen.

Dat weet De Telegraaf te melden. Volgens de ochtendkrant heeft Brobbey duidelijk uitgesproken dat zijn voorkeur, ondanks de interesse van de Manchester United, bij Ajax ligt. Wel zou een overstap naar The Red Devils een optie worden als de onderhandelingen tussen Ajax en de Duitse club té lang gaan duren. 

De afgelopen weken is gebleken dat er nog een groot verschil tussen vraag en aanbod zit. Zo zo Leipzig een enorm bedrag van 25 miljoen euro verlangen, terwijl Ajax niet verder zou willen gaan dan een transfersom vijftien miljoen euro. De zaakwaarnemer van de twintigjarige aanvalsleider, José Fortes Rodriguez, is achter de scherm druk bezig om een oplossing te vinden. 

Voor Brobbey is het momenteel wachten tot er meer duidelijkheid komt over zijn toekomst. Voorlopig staat hij gewoon nog op het veld in Duitsland, waar hij met Leizpig is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen