'Sleutelmoment' in deal Martínez; Sterling neemt afscheid van City

13 juli 2022 – Manchester United en Ajax gaan vandaag met elkaar in gesprek om de overstap van Lisandro Martínez te bespreken. De Argentijnse verdediger wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. De onderhandelingen naderen naar verluidt een akkoord.

'Sleutelmoment' in deal Martínez; Sterling neemt afscheid van City

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Fabrizio Romano. De 'sleutelmomenten' in de onderhandelingen zijn aangebroken, aldus de transferexpert. Manchester United heeft een nieuw bod klaarstaan voor de verdediger, waarmee de vraagprijs van 55 miljoen euro zou worden benaderd. United heeft vertrouwen in een goede afloop, terwijl Martínez zelf zo snel mogelijk de overstap wil maken.

Sterling
Raheem Sterling heeft in een uitgebreid statement op Twitter afscheid genomen van Manchester City.  De 27-jarige aanvaller, die na zeven seizoenen gaat vertrekken bij de topclub, is hard op weg naar Chelsea. Hoewel er nog geen definitief akkoord is bereikt, staat niets een overgang van de aanvaller in de weg. Met die transfer zou circa zestig miljoen euro gemoeid zijn.

Nadat Sterling diverse mensen heeft bedankt, blikt hij terug op de afgelopen seizoenen. "Wat een rit is het geweest. Ik ben dankbaar voor de ups en de downs, want het zijn de downs die soms mijn kracht en vastberadenheid op de proef stelden en me in staat stelden om hier voor u te staan als de best mogelijke versie van mezelf. Ik kwam in Manchester aan als 20-jarige. Vandaag vertrek ik als een man. Dank u voor uw eindeloze steun. Het was een eer om het shirt van Manchester City te dragen."

Lees ook: 'Chelsea heeft bijna beet: 85 miljoen voor nieuw centrum mét Aké'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd