Deze clubs kunnen PSV, AZ en FC Twente loten in de voorronde

18 juli 2022, 08:44   Bijgewerkt: 18 juli 2022, 13:58

De loting voor de voorrondes van de Champions League, Europa League én de Conference League staan maandagmiddag op het programma in het Zwitserse Nyon. Voor PSV, AZ en FC Twente wordt daarmee duidelijk op welke ploegen zij stuiten in de jacht op een plek in de poulefase. FCUpdate.nl zet de mogelijke tegenstanders voor de Nederlandse clubs op een rijtje.

PSV hoopt zich deze zomer eindelijk weer eens te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League, waarvoor de komende weken twee hordes moeten worden genomen. De Eindhovenaren gaan om 12.00 uur in de koker en kunnen worden gekoppeld aan AS Monaco (FRA), Sturm Graz (OOS), Union Saint-Gillis (BEL), FC Midtjylland (DEN) en AEK Larnaca (CYP). De twee laatste clubs treffen elkaar nog in de tweede voorronde. Daarvan lijken Union en Monaco op voorhand de meest pittige uitdagingen.

AZ plaatste zich voor de voorronde van de Conference League, waarin het komende week eerst Tuzla City treft. Als die ploeg meteen wordt afgetroefd, kan AZ stuiten op Dundee United (SCH), de winnaar van het affiche tussen Pogo? Szczecin (POL) en Brøndby IF (DEN), de winnaar van Saint Patrick's Athletic (IER) - NS Mura (SLO) die van de wedstrijd Seinäjoki (FIN) - Lillestrøm (NOO).

FC Twente kan het Zwitserse FC Lugano treffen. Andere mogelijke tegenstanders komen uit de wedstrijden Kairat Almaty (KAZ) - Kisvárda FC (HON), Velez-Mostar (BOS) - Hamrun Spartans (MAL),  Aris Limassol (CYP) - Neftçi Baku (AZE) of Racing FC Union Luxemburg (LUX) - FK Cukaricki (SER).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen