'PSV mist belangrijk duo tegen AS Monaco, Gakpo en Til wél fit'

19 juli 2022, 09:29

PSV moet het in de eerste voorrondewedstrijd tegen AS Monaco waarschijnlijk stellen zonder de Brazilianen André Ramalho en Mauro Júnior. Het duo, afgelopen seizoen mits fit verzekerd van een basisplaats, kampen al de hele voorbereiding met een blessure. Hun terugkeer voor het tweeluik met Monaco wordt een 'lastig verhaal'.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Vooral het ontbreken van Ramalho is een aderlating. De Braziliaan is de leider van de Eindhovense defensie, maar kwakkelt al sinds vorig seizoen met blessureleed. Afgelopen weekend, in de oefenwedstrijd tegen Villarreal, werd hij vervangen door Armano Obispo. Hij vormde het hart van de verdediging met Jordan Teze.

Tegenover de waarschijnlijke absentie van de Brazilianen staat wel de terugkeer van vier spelers. Erick Gutiérrez, Cody Gakpo, Phillipp Mwene en Guus Til ontbraken afgelopen weekend eveneens, maar lijken mer lichte klachten aan de kant te staan. Zij zullen dus hoogstwaarschijnlijk weer tot de selectie behoren voor de twee ontmoetingen met de Fransen.

Dat biedt coach Ruud van Nistelrooij vooral op het middenveld enkele pittige keuzes. Afgelopen seizoen ontpopten Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré zich tot een sterk duo. Laatstgenoemde lijkt verzekerd van een basisplaats, waardoor Guti met Xavi Simons, Guus Til, Marco van Ginkel en Joey Veerman strijdt om de twee beschikbare plaatsen op het middenveld.

Lees ook: PSV mengt zich in strijd om Joshua Zirkzee

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen