Haaland kan Noren niet helpen; promotie naar A-divisie onzeker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 september 2022 – Noorwegen heeft zaterdagavond nagelaten om een grote stap te zetten naar promotie in de Nations League. De ploeg van superspits Erling Haaland verloor op bezoek bij Slovenië verrassend met 2-1. Daarom kan achtervolger Servië nog voor zijn laatste kans gaan.

Haaland kan Noren niet helpen; promotie naar A-divisie onzeker

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De trouwe volgers van de Eredivisie kwamen in Ljubljana de nodige oude bekenden tegen. Helaas voor de fans van Feyenoord bleef Fredrik André Bjørkan de volledige wedstrijd op de bank en ontbrak Marcus Pedersen vanwege een schorsing. Natuurlijk was Haaland wel van de partij. De doelpuntenmachine van Manchester City werd in het eerste bedrijf echter in de tang gehouden door de verdediging van de Slovenen.

Kort na de thee begon de thuisploeg echter te klungelen. En natuurlijk was Haaland er als de kippen bij om Noorwegen aan de broodnodige 0-1 te helpen. Daarna lieten de bezoekers zich foppen in de hoofdstad van Slovenië. De gastheer kwam dankzij Andraz Sporar op de gelijke hoogte en sloeg negen minuten voor tijd nogmaals toe. De Noorse doelman verkeek zich op een schot van Benjamin Sesko, die Slovenië aan de punten hielp.

Noorwegen ruikt promotie naar A-divisie nog steeds
Ondanks de nederlaag staat Noorwegen er nog steeds goed voor in groep B4 van de Nations League. De ploeg van bondscoach Ståle Solbakken blijft steken op tien punten en daarom zal concurrent Servië bloed ruiken. De ploeg van Dusan Tadic kan bij een overwinning op Zweden (vanavond, 20.45 uur) op gelijke hoogte komen met de Noren. Aanstaande dinsdag spelen Noorwegen en Servië nog tegen elkaar.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd