Van Nistelrooij slachtoffert drie PSV'ers na blamage bij Cambuur

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2022 – PSV-trainer Ruud van Nistelrooij geeft op bezoek bij FC Zürich donderdagavond de kans aan Yorbe Vertessen in de spits. In de groepsfase van de Europa League is dat de belangrijkste verandering voorin bij de Eindhovenaren, ten opzichte van de blamage in het afgelopen weekend tegen SC Cambuur. Naast Guus Til zijn ook Jarrad Branthwaite en Jordan Teze geslachtofferd. 

Van Nistelrooij slachtoffert drie PSV'ers na blamage bij Cambuur

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Til is het slachtoffer van de komst van Vertessen, terwijl zowel de rechter- als ook de linkerkant van de achterhoede in Leeuwarden door het ijs zakte. Phlipp Mwene en routinier Ramalho krijgen net als Vertessen daardoor een kans aan de aftrap. Érick Gutiérrez blijft ondanks de zwakke prestaties dit weekend van PSV opnieuw geen kans van Van Nistelrooij.

Lees ook: Waarom Feyenoord voorbeeld Ajax en PSV wil volgen in Europa League

Dat is best opmerkelijk, omdat het middenveld van PSV dit weekend op bezoek bij SC Cambuur maar weinig grip kreeg op het duel. Xavi Simons was een van de beste spelers op het veld, maar werd door Van Nistelrooij wel gewisseld. Blijkbaar is de positie van zowel Ibrahim Sangaré als ook Joey Veerman zo sterk, dat ze het vertrouwen behouden.

FC Zürich is de hekkensluiter van de Zwitsere Super League en staat ook onderaan in groep A van de Europa League. PSV heeft na een wedstrijd een punt gepakt en strijdt met Arsenal en FK Bodø/Glimt om de bovenste twee plekken. Dan kan iedere misstap fataal zijn voor de Eindhovenaren.

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Veerman; Saibari, Vertessen en Gakpo

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd